Във Влади Газ София можете да откриете доверен партньор и качествено обслужване. Ето защо за нас няма "глупави" въпроси. Ако имате някакви съмнения или въпрос, които не откривате в сайта не се притеснявайте да се свържете с нас и да ни попитате.

 

В.ВладимировУправител


Предлаганите от Влади Газ София газови инжекциони запазват мощността над 95% т.е. няма да забележите разлика в поведението на двигателя на бензин или на газ. Ако усещате дори минимално понижение спрямо бензина това може да се дължи единствено на икономична настройка на газовия инжекцион (повечето клиенти желаят икономична настройка).

За разлика от обикновените газови уредби, които постоянно имат нужда от настройки, газовият инжекцион е компютърна система, която се самокоригира и няма нужда от никакви допълнителни настройки. Ако е постигната правилна настройка при монтажа и филтрите се сменят навреме практически системата може да работи прецизно години наред с първата си настройка.

Бутилката се избира най-лесно, когато я поставиме в багажното отделение и сами видите как стои в него. Във Влади Газ София разполагаме с всички размери бутилки на склад. Преди монтажа нашите специалисти ще Ви предложат всички възможни варианти за конкретния автомобил и Вие ще прецените на място коя е най-подходящата за Вас.

Всеки газов инжекцион има датчик на бутилката. Сигналът от него се изпраща в купето на ключа за автоматично преминаване и показва наличието на газ. При липса на газ има звуков сигнал.

Бензиновата система си остава основна за колата. Газовият инжекцион е допълнителна и паралелна система за автомобила. При наличие на гориво в резервоара и бутилката за газ Вие сами избирате на какво да карате. Във всеки един момент газовият инжекцион може да премине на бензин по ваше желание. Предвиден е специален звуков и светлинен сигнал за индикация, така имате две независими горивни системи и пълен контрол над тях.

Газовият инжекцион има електронен блок за управление, който управлява всичко. Той следи температурата, оборотите, натоварването и автоматично превключва всичко. Вие запалвате двигателя на бензин и уредбата съвсем сама преминава на газ. При някакъв проблем или липса на газ електронният блок автоматично и неусетно преминава на бензин и сигнализира чрез звуков сигнал.

В съвремените автомобили има много електроника. При запалване на газ на студен двигател рискувате най-малкото да задавите двигателя /намокряне на свещите/, запалване на различни аварийни лампи на таблото и забиване на бензиновия компютър /посещение на сервиз/. При повечето газови изжекционни уредби е предвидена такава опция, но тя е само за аварийно запалване на газ и подгрят двигател. Използва се единствено при повреда и отказ на бензиновата система.

Според закона се изисква пълначката да бъде монтирана извън купето на автомобила. Има много възможности на места за монтиране на зарядно в един автомобил. Във Vladi Gas Sofia ще Ви помогнем при избора на място и Вие ще прецените кое от тях е най-практично.

Наличието на миризма на газ в газовите инжекциони означава, че трябва да ни посетите за Ваше успокоение. Във Влади Газ София ще открием и отстраним проблема в най-кратки срокове. Като възможни прични: Газовият инжекцион има два филтъра, които се подменят през определени километри. Единият филтрира течна газ преди редуктора и се сменя на 50 хил.км. Вторият филтрира изпарена газ след редуктора и се сменя на 15-20 хил.км. Дадените километри са ориентировъчни за лек автомобил. При по-големи двигатели дебитът на газ е повече и е необходима по-честа смяна на филтрите.

Автомобилите с газови инжекциони обикновено имат катализатори; няколко ланда сонди /датчици за изгорелите газове / и в тях за разлика от обикновените газови уредби не трябва да се усеща абсолютно никаква миризма на газ, както в купето на автомобила, така и около него. 

Ако все пак усещате миризма на газ вижте по-горе Усещам миризма на газ - това нормално ли е?

Газовият инжекцион е последно поколение газова система, който работи безотказно за разлика от обикновените газови уредби. При монтажа се използват качествени материали специално направени за газ. Резервоарът има последно поколение Евро сонди с всички възможни защити от препълване, свръх налягане и предлага абсолютна безопасност дори при тежки пътни инциденти. Всъщност по-вероятно е автомобила след ПТП да се запали от спукан резервоар отколкото от гръмнала газова бутилка.